Looking For Anything Specific?

Manavgat Yangın Son Dakika - Manavgat'taki büyük yangın devam ediyor! Çok sayıda ... - Manavgat son dakika haber, манавгат.

Manavgat Yangın Son Dakika - Manavgat'taki büyük yangın devam ediyor! Çok sayıda ... - Manavgat son dakika haber, манавгат.. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü.

Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni.

Manavgat'ta orman yangın! Dumanlar gökyüzünü kapattı - Son ...
Manavgat'ta orman yangın! Dumanlar gökyüzünü kapattı - Son ... from imgrosetta.mynet.com.tr
Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı.

Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler.

İki katlı ev küle döndü. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları: Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Yangına çok sayıda ekip havadan ve karadan müdahale ediyor. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı.

Son dakika haber... Manavgat'taki büyük yangında 2'nci gün ...
Son dakika haber... Manavgat'taki büyük yangında 2'nci gün ... from foto.haberler.com
1 uçak, 4 helikopter bölgede. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri.

Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler.

Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. 1 uçak, 4 helikopter bölgede. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. İki katlı ev küle döndü. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Son dakika manavgat haberleri manavgat'ta golf alanı tartışmaları:

En son manavgat haberleri anında burada. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Manavgat'ta Ev Yangını Korkuttu - Son Dakika
Manavgat'ta Ev Yangını Korkuttu - Son Dakika from foto.sondakika.com
Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri.

Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor.

Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. İki katlı ev küle döndü. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. 22 mart 2020 pazar 11:59 kaynak: En son manavgat haberleri anında burada. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Posting Komentar

0 Komentar